Menu

ICL Compleet

Het dagelijks inplannen, bestellen, aansturen, opvolgen, controleren en betalen van transport gerelateerde activiteiten is niet alleen een tijdrovend maar ook een specialistisch proces. Wij verzorgen voor u de volledige afwikkeling van al deze werkzaamheden.

Ons bedrijf biedt u het gemak en de eenvoud van slechts één centraal aanspreekpunt. We zijn in staat om de werkzaamheden m.b.t. communicatie, rapportage en controle doelmatig en doeltreffend voor u af te handelen.

U kunt zich vervolgens met een gerust hart wijden aan uw kernactiviteiten en u hoeft zelf geen investeringen te doen in personeel, ruimte en technologie. Zo maakt u uw vaste kosten variabel en beperkt u bovendien uw zakelijke risico’s.

De voordelen van ICL Compleet

Het uitbesteden van uw transportbehoeftes heeft de volgende voordelen:

  • Concentratie op kernactiviteit: U kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten (uw logistieke zorgen nemen wij uit handen).
  • Oplossen van capaciteitsproblemen: Net zoals veel andere ondernemingen kent uw bedrijf waarschijnlijk ook piek- en dalperiodes? Het is vaak lastig deze met de eigen capaciteit op te vangen. Het tijdelijk of voor langere tijd uitbesteden van transportwerkzaamheden kan hiervoor de oplossing zijn.
  • Inhuren van specialistische kennis: Wanneer uw bedrijf kennis inzake transport niet voorhanden heeft, kan u rekenen op onze expertise.
  • Geen personeelsproblemen: Ook niet bij ziekte en piekbelasting.
  • Lagere investeringen: Geen magazijn, wagens, stellingen, personeel.
  • Logistieke kwaliteit: U levert hoge logistieke kwaliteit door inzet van specialisten op dit gebied.
  • Logistiek flexibeler: U wordt logistiek flexibeler door gebruik te maken van onze flexibiliteit.

Indien u meer wil weten over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op

Wilt u meer weten over ICL Compleet?

Wilt u meer weten over ICL Compleet? Of heeft u een vraag of opmerking over In Control Logistics zelf? U kunt ons vrijblijvend bereiken op 071 – 30 186 14 of ga naar contact.

Ga naar contact